Uwaga! Ryzyko nowotworu! Azotyn potasu (E249) i sodu (E250)

Food Inspector

1.08.2018 r.
Uwaga! Ryzyko nowotworu! Azotyn potasu (E249) i sodu (E250)

Peklowane wyroby mięsne zawierają azotyny. Podgrzewając je, narażamy się na ryzyko choroby nowotworowej. Wyjaśniamy, dlaczego lepiej zrezygnować z tostu hawajskiego.

Pozostało jeszcze 95 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Lepsze życie z cukrzycą". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika
  • Pełen dostęp do tekstów eksperckich na portalu Zdrowie w Praktyce
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych webinariów i ebooków dostepnych na portalu Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel