Naturalne przyprawy pomocne w walce z cukrzycą i uwrażliwiające tkanki na insulinę

Katarzyna  Wójcik

Katarzyna Wójcik

1.10.2018 r.
Naturalne przyprawy pomocne w walce z cukrzycą i uwrażliwiające tkanki na insulinę

Mało kto przypuszcza, że dodatek przypraw do codziennego dania lub napoju może znacząco poprawić nasz stan zdrowia. Nie bez powodu mówi się, że przyprawy są niedocenianym skarbem. Nie tylko mają bowiem zdolności obniżania poziomu cukru we krwi, ale także chronią przed infekcjami i wirusami, wspomagają prawidłową pracę serca czy wspierają wątrobę.

Pozostało jeszcze 94 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Lepsze życie z cukrzycą". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika
  • Pełen dostęp do tekstów eksperckich na portalu Zdrowie w Praktyce
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych webinariów i ebooków dostepnych na portalu Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Słowa kluczowe:
cukrzycaprzyprawy

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel