Małe nasiona - doskonałe źródło energii i substancji odżywczych

Beate Rossbach

Beate Rossbach

1.10.2018 r.

Dla starożytnych Inków i Azteków małe nasiona były zarówno podstawą pożywienia, jak i środkiem leczniczym. U nas żywność specjalnego przeznaczenia jest właśnie odkrywana jako optymalne źródło substancji witalnych, które mogą skutecznie zapobiegać wielu chorobom, a nawet je łagodzić. Tutaj dowiesz się wszystkiego o pozytywnym wpływie na zdrowie tych „małych bomb witaminowych”. Podpowiemy także jak je stosować.

Pozostało jeszcze 93 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Zdrowie prosto z natury". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika "Zdrowie prosto z natury"
  • Pełen dostęp do instrukcji, porad eksperckich na portalu i w publikacjach tematycznych
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych wideo-konsultacji i ebooków dostepnych na stronie Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Słowa kluczowe:
chia

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel