Dieta zasadowa na bóle związane z chorobą zwyrodnieniową stawów

Beate Rossbach

Beate Rossbach

1.05.2019 r.

Już od 35. roku życia co druga osoba padnie ofiarą oznak „zużywania się” stawów, a wśród sześćdziesięciolatków nie ma już chyba osoby, która by ich nie doświadczyła. Nie bez znaczenia dla rozwoju choroby jest nasza dieta, która zwykle charakteryzuje się zbytnią kwasowością.

Pozostało jeszcze 96 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Zdrowie prosto z natury". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika "Zdrowie prosto z natury"
  • Pełen dostęp do instrukcji, porad eksperckich na portalu i w publikacjach tematycznych
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych wideo-konsultacji i ebooków dostepnych na stronie Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel