Dlaczego nie należy ochładzać oparzeń lodem i jakie środki stosować

Beate Rossbach

Beate Rossbach

1.03.2019 r.

Oparzenia, szczególnie w kuchni, pojawiają się bardzo często. Nieprzemyślane chwytanie piekarnika podczas pieczenia ciastek czy plusk gorącego tłuszczu z kotletów – i oparzenie gwarantowane. Z poniższego artykułu dowiesz się, jak prawidłowo się zachować i czego pod żadnym pozorem nie powinieneś robić.

Pozostało jeszcze 94 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Zdrowie prosto z natury". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika "Zdrowie prosto z natury"
  • Pełen dostęp do instrukcji, porad eksperckich na portalu i w publikacjach tematycznych
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych wideo-konsultacji i ebooków dostepnych na stronie Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel