Bóle głowy z powodu sera i czerwonego wina?

prof. dr Thomas Wessinghage

prof. dr Thomas Wessinghage

1.08.2019 r.

Pan Sebastian z Płocka pyta: Lubię jeść bardzo dojrzały ser, a do tego delektować się kieliszkiem czerwonego wina. Niestety, następnego dnia zawsze cierpię na silne bóle głowy. Moja dziewczyna uważa, że cierpię na nietolerancję histaminy.

Pozostało jeszcze 82 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Zdrowie prosto z natury". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika "Zdrowie prosto z natury"
  • Pełen dostęp do instrukcji, porad eksperckich na portalu i w publikacjach tematycznych
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych wideo-konsultacji i ebooków dostepnych na stronie Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel