Szarlotka w nowym wydaniu

Katarzyna  Wójcik

Katarzyna Wójcik

1.08.2019 r.
Szarlotka w nowym wydaniu

Mąka amaratusowa dodawana do wypieków przypomina (przynajmniej mi) smak tradycyjnego ciasta jakim jest buraczak. Wypiek z okolic Mazowsza opierający się na buraku cukrowym. Połączenie mąki z jabłkami daje ciekawy nowy smak ciasta przy czym zachowując niski indeks i ładunek glikemiczny.

Pozostało jeszcze 84 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Lepsze życie z cukrzycą". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika
  • Pełen dostęp do tekstów eksperckich na portalu Zdrowie w Praktyce
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych webinariów i ebooków dostepnych na portalu Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel