Prawda o syropie z agawy: co diabetycy muszą koniecznie wiedzieć?

Dr med. Rainer  Limpinsel

Dr med. Rainer Limpinsel

1.10.2019 r.

Wiele sklepów reklamuje w tym momencie syrop z agawy jako zdrową alternatywę cukru. Dostaje się ona do komórek ciała bez udziału insuliny, dlatego też ma być odpowiednia dla diabetyków. Sprawa jednak wcale nie jest tak prosta, jak się wydaje...

Pozostało jeszcze 74 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Lepsze życie z cukrzycą". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika
  • Pełen dostęp do tekstów eksperckich na portalu Zdrowie w Praktyce
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych webinariów i ebooków dostepnych na portalu Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Słowa kluczowe:
agawasyrop

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel