Niebezpieczny czerwony ryż?

Dr med. Rainer  Limpinsel

Dr med. Rainer Limpinsel

1.08.2019 r.
Niebezpieczny czerwony ryż?

Pan Eugeniusz z Warszawy pyta: W wielu mediach czytamy ostrzeżenia dotyczące czerwonego fermentowanego ryżu. Ten jednak w naturalny sposób obniża cholesterol. Proszę o wyjaśnienie.

Pozostało jeszcze 91 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Lepsze życie z cukrzycą". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika
  • Pełen dostęp do tekstów eksperckich na portalu Zdrowie w Praktyce
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych webinariów i ebooków dostepnych na portalu Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła
Słowa kluczowe:
cholesterolczerwony ryż

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel