Jak skomponować owsiankę dla osób cukrzycą i insulinooponością

Katarzyna  Wójcik

Katarzyna Wójcik

1.10.2019 r.
Jak skomponować owsiankę dla osób cukrzycą i insulinooponością

Owsianka to zdecydowanie jedno z najpopularniejszych śniadań. Nie ma chyba takiej osoby, która nigdy w życiu nie spróbowałaby owsianki. Opinia dzieli się na dwa obozy: osoby, które owsiankę uwielbiają i ci, którzy jej nienawidzą. Są też takie osoby, które twierdzą, że są po niej jeszcze bardziej głodni niż byli. Może to wynikać właśnie ze złej kompozycji składników. Owsianka może być przygotowana na bardzo wiele sposobów z użyciem wielu rodzajów produktów spożywczych i technik kulinarnych.

Pozostało jeszcze 92 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Lepsze życie z cukrzycą". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika
  • Pełen dostęp do tekstów eksperckich na portalu Zdrowie w Praktyce
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych webinariów i ebooków dostepnych na portalu Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Słowa kluczowe:
dieta dla cukrzyków

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel