Bez mazurka nie ma Wielkanocy

Katarzyna  Wójcik

Katarzyna Wójcik

1.09.2019 r.
Bez mazurka nie ma Wielkanocy

Czy wyobrażamy sobie Wielkanoc bez mazurka? Jeśli nie – przygotowałam nowoczesną wersję klasycznego ciasta bez dodatku cukru. Mazurek ma smak chałwy dzięki dodatkowi pasty tahini. Możemy przyozdobić go w dowolny sposób, użyć orzechów, migdałów, rodzynek, nasion chia czy wiórek kokosowych.

Pozostało jeszcze 72 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze subskrybentem miesięcznika "Lepsze życie z cukrzycą". Już teraz zamów pełny dostęp i zyskaj:

  • Comiesięczny dostęp do najnowszego numeru miesięcznika
  • Pełen dostęp do tekstów eksperckich na portalu Zdrowie w Praktyce
  • Możliwość korzystania z multimediów, wybranych webinariów i ebooków dostepnych na portalu Zdrowie w Praktyce
Czytaj więcej o tytule »

Jeśli posiadasz już konto w serwisie zaloguj się

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Znajdź nas na Facebook'u

Opinie naszych czytelników

wiper-pixel